Szolgáltatás ismertető

módosítva: 2014.02.25. @ 17:06

Kiemelés

A kiemelt szolgáltatók eltérő színnel, a többi szolgáltatóhoz képest kiemelve, a lista oldalak és keresési eredmény oldalak legelejére kerülnek. Több kiemelt szolgáltató esetén sorrendjük véletlenszerűen változik. A kiemelésnek köszönhetően sokkal többen látják szolgáltatói oldalát, és jelentősen többen kattintanak át az ön saját weboldalára is.

Előresorolás

A kiemelt szolgáltatók után először az előresorolásra előfizetők következnek a területi és keresési listákban, majd utánuk ABC sorrendben listázódnak a további szolgáltatók. Az előresorolásnak köszönhetően többen látják majd szolgáltatói oldalát.

Akció futtatása

Szolgáltatói oldalán tájékoztathatja potenciális ügyfeleit aktuális akciójáról (leárazás, kedvezmény). Az aktuális akciót jelző ikon a területi és keresési lista oldalakon is megjelenik, így rendkívül sok felhasználóhoz juttathatja el kedvező ajánlatát.

Ruhaszponzoráció

A menyasszonyok nem szalonokat, hanem ruhákat keresnek! Ha az ön ruhája megtetszik nekik és azt garantáltan fel is próbálhatják, akkor ezt biztosan meg is teszik, és jó eséllyel vásárolnak. A ruhaszponzoráció egy új, innovatív megjelenési lehetőség, amelynek segítségével a több, mint 1000 ruhát tartalmazó katalógusunkban szereplő, az ön szalonjában is megtalálható ruhák mellett feltüntetjük szalonja elérhetőségét. Így az adott ruha iránt érdeklődők egyből megtalálják szalonját, ahol felpróbálhatják és megvásárolhatják vagy kikölcsönözhetik az adott modellt. Amennyiben a szponzorálni kívánt ruha nem található a katalógusban új ruhák feltöltésére is lehetőség van, azonban kizárólag magas minőségi követelményeknek megfelelő ruhákat és képeket tudunk csak elfogadni.

Ruhák megjelenése szalon oldalon

Amennyiben ruhákat szponzorál a katalógusban, a szponzorált ruhák az ön szolgáltatói oldalán is megjelennek. Így azokat a menyasszonyokat is elérheti, akik nem a ruha katalógusban keresgélnek, hanem a szalonok kínálata alapján kívánják mérlegelni, hogy hova érdemes személyesen is elmenniük.

Ruhák előresorolása a katalógusban

A szponzorált ruhák a katalógusokban előnyt élveznek és előresorolódnak. A felhasználók így azokkal a modellekkel találkoznak elsőként, amelyek valóban felpróbálhatóak, vagy megvásárolhatóak.

Reklámmentes tartalom

A szolgáltatói oldalak tartalmi területén belül alapesetben szöveges és képes hirdetések jelennek meg. Előfizetés esetén esetén azonban ezek a szöveges hirdetések nem jelennek meg, így kizárható hogy a konkurencia az ön szolgáltatói oldalán szerepeljen.

Ingyenes hirdetés

Konkurens szolgáltatói oldalak tartalmi területén belül elhelyezkedő hirdetési felületen megjelenik az ön hirdetése, melyet külön díjazás nélkül biztosítunk. Tehát cége hirdetése ingyenesen megjelenik az előfizetéssel nem rendelkező, vagy alacsonyabb előfizetéssel rendelkező konkurensei szolgáltatói oldalán, azaz ingyen reklámot kap oldalunkon.

Szolgáltatói ismertető

Egyedi, rövid, szöveges ismertetőben mutathatja be szolgáltatása vagy üzlete értékeit, profilját. Ebből megtudják az érdeklődők, hogy adott esetben miért érdemes az ön szolgáltatását választaniuk.

Profilkép

Külön beállíthatja profilképét vagy logóját, amely a lista és keresési oldalakon jelenik meg. A profilképpel rendelkező szolgáltatókat értelemszerűen nagyobb arányban tekintik meg a felhasználók.

Képfeltöltés, képgaléria

Feltölthet fotókat üzletéről, munkáiról, amelyek megjelennek szolgáltatói profil oldalán. Az érdeklődők így részletesebb képet kaphatnak szolgáltatásairól.

Vélemények kezelése

Egy rossz véleményre adott jó válasz többet ér, mint tíz makulátlan vélemény! Ezért szolgáltatóinknak lehetőségük van a szolgáltatását véleményező felhasználókkal való kapcsolatfelvételre.  Ez a gyakorlatban az adott véleményre történő válaszadási lehetőséget jelent. Fontos, hogy ez a hozzáférés nem jeleni az esetleges negatív vélemények törlését, az Avea ugyanis objektív platformként kíván a felhasználóknak eligazítást nyújtani. Az obszcén, vulgáris vagy gyanús, ártó célú véleményeket a szerkesztőség eltávolítja.

Legjobb vélemény

Amennyiben szolgáltatói oldala rendelkezik véleményekkel, a legjobb véleményt megjelenítjük a területi lista és keresési találati oldalakon is.