Médiaajánlat
A leghatékonyabb esküvői portál

Az avea.hu célja a minőségi tartalom előállítása, hogy segítsen felhasználóinak eligazodni az esküvők világában. Partnereink számára pedig az értékesítési folyamatban kívánunk hiánypótló szerepet betölteni.

 

Magas látogatottság

A legnagyobb oldalletöltéssel rendelkező hazai esküvői portál.

 

Célcsoport elérés

Elsősorban fiatal, nagyvárosi AB státuszú prémium női célcsoport.

 

Hatékony hirdetések

Korszerű, megtérülő hirdetési eszközök.

 

Mobilbarát

Fejlett technológiai megoldások, teljesen mobilra optimalizált tartalom.


Az Aveáról

Magyarország 2. leglátogatottabb esküvői weboldala vagyunk, a további esküvői portálok pár ezres látogatottságát tekintve kiemelkedő, havi 20-30 ezer fős eléréssel. Az avea.hu 2012 év elején indult azzal a küldetéssel, hogy minőségi alternatívát nyújtson az elaprózott esküvői tartalmak között. Célunk, hogy a felhasználóknak valós segítséget nyújtsunk az esküvőjük megszervezése során. Egyedülálló ruhaadatbázisunk a legnagyobb esküvői ruha világmárkák legfrissebb kollekcióiból épül fel, emellett lehetőséget biztosítunk a tehetséges magyar tervezők megjelenésére is. A ruhaadatbázisban közel 100 szűrővel szűkíthetők a menyasszonyi ruhák. Szalonadatbázisunk a legmodernebb intelligens területi alapú keresővel rendelkezik, melyben célzottan kereshetők a szolgáltatók forgalmazott ruhatípusok és márkák szerint. Esküvői blogunk folyamatosan új, nagy érdeklődésre számot tevő témákkal jelentkezik, jelentősen hozzájárulva ezzel weboldalunk látogatottságához. Szolgáltatói listáinkat pedig hamarosan további szolgáltatókkal bővítjük.

Mobilra optimalizált

Oldalaink mobilra optimalizáltak, azaz reszponzív működésűek, így tartalmainkat minden platformon kényelmesen olvashatják a látogatók.

Ingyenes linkcsere

Ha tetszenek a szolgáltatásaink és szívesen segítenéd a munkánkat hivatkozz ránk a blogodból, vagy tedd fel a logónkat a partnereid közé. Válasz az egyszerűen beilleszthető elemek közül.

Célcsoport

Az Avea.hu látogatói és célcsoportja elsősorban fiatal, nagyvárosi, a divat iránt érdeklődő nő , javarészt 25-34 éves kor között tágabb célcsoportunk 18-45 éves . A látogatók több mint fele nagyvárosi, ezen belül budapesti. *forrás: Facebook Insights és Google Analytics – 2013-2014

Látogatottság

Tartalmainknak köszönhetően látogatottságunk szezonon belül az indulástól fogva dinamikusan növekszik, jelenleg a havi 30 000 látogatóval rendelkezünk. Napi 1000+ látogatónk mellé magas oldalletöltés (PI) társul, emellett alacsony visszapattanási arány jellemzi oldalunkat. Független similarweb mérés itt.

*forrás: Google Analytics


Amennyiben bővebb információra van szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot
Kapcsolatfelvételhez írjon nekünk!