Zsófia Szalon

1 értékelés

ZSÓFIA ESKÜVŐI RUHASZALON MISKOLCON található, több éves szakmai tapasztalattal és nagy odafigyeléssel várunk minden kedves érdeklődőt szalonunkban. Nálunk mindenki megtalálja amit keres akár menyasszonyi, koszorús, vagy akár menyecske ruháról legyen szó. Természetesen lehet varratni is ha valakinek saját elképzelése lenne. A varrónőnk is szintén több mint tíz éve varja szüntelenül a csodaszép ruhákat, és még egyszer sem volt elégedettlen ügyfelünk. Várunk minden kedves érdeklődőt családias körülmények között. A kiválasztott menyasszonyi ruhához megfelelő stílusú kiegészítőket is kínálunk: fátylakat, kesztyűket, hajdíszeket, ékszereket, harisnyakötőket, gyűrűpárnákat, szütyőket, stb. Ezeket a kellékeket érdemes mindig a menyasszonyi ruhával együtt kiválasztani, biztosítva ezzel a tökéletes megjelenést. Menyasszonyi ruhákon kívül menyecske ruhákat, koszorúslány ruhákat, báli ruhákat, szalagavatóra és egyéb iskolai bálra keringőruhákat is kínálunk, gazdag szín- és modellválasztékban. Szalonunkba lehetőség van kölcsönzésre, vásárlásra, de akár egyedi elképzelés alapján varratásra is

Kapcsolat:

cím: 3535 Miskolc, Árpád út 22.
útvonal: útvonaltervezés
helység: ,
mobil: +36 20 590-46-23
e-mail: zsofiaszalon@citromail.hu
web.: http://www.zsofiaszalon.hu

Nyitvatartás:

H-Sz: csak bejelentkezésre

Profil:
  • Koszorúslány ruha
  • Menyasszonyi ruha
  • Menyecskeruha
  • Molett esküvői ruha


Értékelés (1)

zsuzsanna

Csak ajánlani tudom mindenkinek. A ruhák egyediek és megfizethető áron vannak. A kiszolgálás csillagos 5-s !! Zsófi segít mindenben .

Írj véleményt a szalonról, oszd meg a saját tapasztalatod!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes! A regisztrációra a hiteles vélemények miatt van szükség.