LOVE Esküvői Ruhaszalon

6 értékelés

A LOVE budapest első vintage hangulatú exclusive ruhaszalonja, ahol a 4 világmárka több mint 100 ruháját próbálhatod fel és kölcsönözheted ki, barátságos árakon! Több, mint 20 éves tapasztalatunk van az esküvői ruhák terén és tudjuk, hogy 4 különböző márka, egyben 4 különböző stílust is jelent, így biztosan megtalálhatod a hozzád illő, egyedi ruhát!

Kapcsolat:

cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 32. (10-es kapucsengő)
útvonal: útvonaltervezés
helység:
mobil: +36 70 411-77-75
telefon: +36 (1) 951-69-54
e-mail: info@love-eskuvo.hu
web.: http://www.love-eskuvo.hu/
facebook: https://www.facebook.com/loveszalon

Nyitvatartás:Profil:
  • Alkalmi ruha
  • Esküvői cipő
  • Esküvői öltöny
  • Kiegészítők
  • Menyasszonyi ruha
  • Menyecskeruha
Forgalmazott márkák:


Értékelés (6)


Ez az egy szalon volt, ahova elmentem ruhát próbálni és egyáltalán nem csalódtam. Sőt! Gyönyörű ruhák, csodás szalon, profi és segítőkész szakemberek. A jó hangulatért és a szuper kiszolgálásért még több plusz pontot adnék, ha lehetne.

Kovács Martina

Szerintem a legszebb szalon, elsőként kerestem fel, és erre a próbára emlékszem vissza a legszívesebben:) A ruhák csodálatosak (bármelyikben a "legszebbnek" érezheti magát az ember), a kiszolgálás profi, az érdeklődés valódi. Szívből ajánlom Mindenkinek!:)

Nagy Veronika

Gyönyörű szalon, gyönyörű ruhákkal és nagyon kedves, profi, segítőkész szakemberekkel! Mindenképpen ajánlom, hogy itt kezd a ruhád keresését;)


Igényes, tiszta szalon, nagyon profi, udvarias kiszolgálás, gyönyörű ruhák! Mindenkinek ajánlom!

Kovács Anna

Igaza volt azoknak, akik ezt a szalont ajánlották! Tényleg azt éreztem, hogy minden rólam szól. Nagyon köszönöm, tényleg óriási élmény volt és a ruha is gyönyörű volt!

Ákos Luca

Nagyon köszönöm a rengeteg segítséget! Profi szakemberek! Gyönyörű ruhák! Mindenkinek ajánlom! :)

Írj véleményt a szalonról, oszd meg a saját tapasztalatod!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes! A regisztrációra a hiteles vélemények miatt van szükség.