Igen Szalon

7 értékelés

Az Igen szalon nagy választékban kínál esküvői ruhákat az Enzoani, a Diane Legrand, Kenneth Winstone és a Modeca márkákból. A ruhákhoz passzoló kiegészítők, cipők is megtalálhatók. Alkalmi, szalagavató és koszorús lány ruhák. A vőlegényeket Wilvorst,Tziacco esküvői öltönyökkel, szmokingokkal és mellény szettekkel várjuk külön üzletönkben: www.ferfiruhaszalon.hu

Kapcsolat:

cím: 1067 Budapest, Podmaniczky utca 27. Fsz.8.
útvonal: útvonaltervezés
helység:
mobil: +36 30 203-65-25
telefon: +36 (1) 344-45-83
e-mail: info@igenszalon.hu
web.: http://www.igenszalon.hu
facebook: https://www.facebook.com/IgenSzalon

Nyitvatartás:Várjuk a bejelentkezéseket!

Profil:
  • Alkalmi ruha
  • Esküvői cipő
  • Esküvői öltöny
  • Kiegészítők
  • Koszorúslány ruha
  • Menyasszonyi ruha
  • Menyecskeruha
Forgalmazott márkák:


Értékelés (7)

Antal Réka

Minden téren elégedett voltam a szalonnal - szuper a kínálat, segítőkészek és kedvesek az ott dolgozó hölgyek. Szívesen ajánlom majd az ismerőseimnek is!


Köszönöm, hogy segítettetek megtalálni a számomra tökéletes esküvői ruhát. Gyönyörű!

nyuszi

Igazi szalon, talán a legszebb, amiben jártam! A kiszolgálás sem hagy kívánnivalót maga után. Minden ruha meseszép, valódi csipkéből!!! :) Lehet kölcsönözni völegény ruhákat is, nagyon szépeket, de sajnos elég drágák. A ruhák és fátylak is talán drágábbak, mint máshol, a kölcsönzési árban kizárólag a ruha van benne.

szorsi

Stílusnapon voltam itt, amikor szakértőkkel lehetett beszélgetni, hogy milyen szín, frizura, ruha állna jól nekem. Ez nagyon hasznos volt. Ruhákat is tudtam próbálni, és a ruhákhoz illő sminket és frizurát is ajánlottak. Ha lesz még ilyen, mindenkinek ajánlom, hogy vegyen részt rajta!

Szitu

Nagy szalon sok ruhával, de a ruháktól nem voltam elájulva, 2-3 ruhát találtam, ami úgy tetszett. A kiszolgálás nem volt túl szimpi (nem voltak túl lekesek), ez sokat rontott az összképen. Az árak, az új ruháké is egyébként rendben voltak.

K.Zsuzsi

Ez volt a második szalon ahova ellátogattam. Ez egy elképesztően KELLEMES csalódás volt. Mosolyogtak amikor beléptünk. A honlapukon található ruhák megtalálhatók a szalonban, vagy utánrendelhetők voltak. Megnézhettem a ruhákat. Egyszerűen imádtam az ott töltött időt. És megtaláltam a számomra TÖKÉLETES menyasszonyi ruhát. Igaz, hogy elég sok a királylányos ruha, de ki ne szeretné egy napra annak érezni magát.

Kiss Bianka

Egy kivételes szalon, van üzletük, nem egy lakásban várnak, ami tök pozitív, a választék azonban nekem nem jött be, kicsit ez a királylányos vonal, és nem is olcsó annyira. Viszont rengeteg alkalmi és menyecske rucijuk is volt, azok tetszettek.

Írj véleményt a szalonról, oszd meg a saját tapasztalatod!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes! A regisztrációra a hiteles vélemények miatt van szükség.