Eternity Esküvői Ruhaszalon

4 értékelés

Kapcsolat:

cím: 1067 Budapest, Teréz körút 33. fsz. 1.
útvonal: útvonaltervezés
helység:
mobil: +36 (30) 724-85-71
e-mail: eternityszalon@gmail.com
web.: http://eternityszalon.hu/

Nyitvatartás:Profil:
  • Alkalmi ruha
  • Kiegészítők
  • Koszorúslány ruha
  • Menyasszonyi ruha
  • Menyecskeruha


Értékelés (4)


Nem voltam velük elégedett, bár én koszorúslány voltam és nem menyasszony. 3x kellett bemennem próbálni és még így is sikerült a ruhákat elméretezni. Mind az ötünkét. Olyan érzésem volt, hogy tegnap nyitottak és felkészületlenek. De persze mindenki maga érzi, melyik a tökéletes szalon.

Majoros Diána

Az utóbbi egy-két hétben nagyon sok szalonban jártam, még vidéken is. Eddig számomra ez a nyerő, nagyon sok a ruha, bőven lehet válogatni és az eladó sem sajnálta rám az idejét, sokat tudtam próbálni is. Messze kiemelkedik azok közül, ahol eddig jártam!

Mogyoró Zsanett

A szalon egyszerűen gyönyörű, kellemes:) Gratulálok hozzá. A ruhák álomszépek, imádtam a tüll ruhákat. A kiszolgálás tökéletes volt.

Ildikó Horváth

Nagyon tetszett a szalon, hangulatos, barátságos, meleg. Szépek a ruhák, tényleg nagyon sok van, nekem gondot is okozott a választás... És amiért 5 csillagot adtam, az az eladó kedvessége, hozzáállása, tényleg én voltam a középpontban, bármennyit próbálhattam és sokat segített kiválasztani a legszebb ruhát! Köszönöm!

Írj véleményt a szalonról, oszd meg a saját tapasztalatod!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes! A regisztrációra a hiteles vélemények miatt van szükség.