Lívia | 2012.12.18. @ 19:14 | 0 hozzászólás

Nem csak a menyaszony dönthet úgy, hogy nem kívánja megvenni életre szólóan az esküvői ruháját, a vőlegény, vagy a vőfély is gondolhatja, hogy nincs szüksége egy szmokingra a szekrénybe, amely nem kis beruházás, és inkább a bérlés mellett dönt. Erre az esetre szedtünk össze pár gyakorlati tudnivalót.

  1. A vőlegény öltözete legyen tiszta és kifogástalan: ellenőrizd le, hogy a kibérelni kívánt darab sérülésmentes-e, nincs-e rajta szakadás vagy folt.
  2. A méreted minden szalonban pontosan lemérik és ha nincs tökéletes darab, akár hozzád is igazítanak egyet.
  3. Jó ha tudod, hogy amikor a zakót begombolod, az anyag nem szabad, hogy húzódjon a mellkason vagy a háton.
  4. Nézz körül minél több helyen, na hagyd utoljára a választást, hogy olcsóbban juthass hozzá ugyanolyan minőségű darabhoz!
  5. A szmoking kölcsönzési árai változóak. Ne felejtsd el megkérdezni, hogy felszámítanak-e valami plusz költséget, mint például tisztíttatási díjat, vagy egyebeket.
  6. Kauciót szinte mindenhol kérhetnek, mert sajnos van aki nem viszi vissza a ruhát időben (képzeld el hogy a te esküvőd előtt történik mindez!), vagy szakadtan, sérülten szolgáltatják vissza az öltözéket a nagy buli után.
  7. Tájékozódj, hogy tartalmazza-e az ár az extra kiegészítőket, mint a nyakkendő, vagy például a mellény, övsál.
  8. A vőfélyeknek egyforma szmokingban kell megjelenniük, így tanácsos egy helyről kölcsönözni őket, így árengedményt is kaphatunk.
  9. Menj el a szmokingért és a kiegészítőkért az esküvő előtt pár nappal, hogy biztos legyél abban, hogy minden időben megvan!
  10. Cipő kölcsönzését nem javasoljuk, egyrészt higiéniai okokból, másrészt a cipő felveszi a láb formáját így ha többen viselik, nem valószínű hogy kényelmes lesz, továbbá akkor az esküvői cipő, ha új, és nem viseletes, mint egy már többszörösen használt darab.

[salonsearch-box compact=’1′ title=’Esküvői öltöny bérlés a közeledben’ salon_brand_allow=’0′ salon_type_selected=’eskuvoi-oltony’ desc=’Add meg jelenlegi címed, vagy egy település nevét, irányítószámát és keresd meg a hozzád legközelebb található öltöny szalonokat. Pl.: 7634 Pécs, Fő u. 3.‘]

Címkék: , , ,

Minden vélemény számít, szólj hozzá te is!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes!