PR | 2015.11.02. @ 16:49 | 0 hozzászólás

Magyarországon először kerül megrendezésre esküvő kiállítás ősszel. Dégi Attilával az ötletgazdával beszélgettünk:

Miért az őszi időpont?

– Több mint húsz éve szerveznek Magyarországon esküvő kiállításokat, mindkét januári kiállításnak jó híre és komoly látogatottsága van. Azt tapasztaltuk ugyanakkor, hogy az elmúlt években megváltoztak a piaci viszonyok és sok látogatónak illetve a kiállítók jelentős részének a januári időpont már nem annyira optimális, mert a magas színvonalú kiállítóknak sok esetben nincsen már szabad kapacitásuk az aktuális szezonra; az esküvőre készülő látogatók pedig januárra nagyon jól állnak az esküvő szervezésével és csak néhány apróságra van szükségük, mint például meghívó, torta, vagy dekor ötletekre.

A novemberi időpont mindenkinek tökéletes időzítés: az esküvőjükre készülő párok még a szervezés első szakaszában vannak, a szolgáltatók pedig még rendelkeznek elegendő szabad kapacitással, ahhoz, hogy megérje nekik kiállítani.

Mekkora területen kerül megrendezésre a kiállítás?

– A HUNGEXPO G pavilonjában kerül megszervezésre a kiállítás 9500 négyzetméteren.

Miért éri meg egy ifjú jegyespárnak kilátogatni a kiállításra?

Nagyságrendileg 250 kiállítót várunk az ország minden területéről. Az esküvőjükre készülő párok minden az esküvőhöz szükséges szolgáltatást megtalálnak kiállításunkon. A hölgyek elsőként a nálunk szervezett divatbemutatókon tekinthetik meg a legtöbb vezető ruhatervező és ruhaszalon 2016-os kollekcióját, számtalan esküvői helyszín között válogathatnak, láthatják az aktuális dekorációs trendeket, élőben meghallgathatják a legjobb zenekarokat, találkozhatnak és tanácsokat kérhetnek kiváló esküvői szolgáltatóktól.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak közel nem annyira lelkesen járnak esküvő kiállításra, mint a hölgyek. Mivel várják a férfiakat?

– Természetesen gondoltunk a férfiakra is. Számukra a kiállítások történetében különleges, új szolgáltatással kedveskedünk. Ha a vőlegények elfáradnak akkor díjmentesen igénybe vehetik férfi megőrzőnket, ahol internet pontokkal, hatalmas televíziókkal, kényelmes kanapékkal várjuk őket.

Készülnek-e még valamilyen különleges meglepetéssel?

– Több meglepetéssel is készülünk, de talán a legizgalmasabb, hogy a kiállításra látogatók közül egy szerencsés pár Magyarország vezető szolgáltatóinak köszönhetően megnyerheti  álmai esküvőjét.

Gratulálunk az ötlethez, sok sikert kívánunk, találkozzunk november 7-8-án a HUNGEXPO-n.

Címkék:

Minden vélemény számít, szólj hozzá te is!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes!