Lívia | 2014.04.03. @ 10:32 | 0 hozzászólás

Az ifjú pár nyitótánca talán a legizgalmasabb pillanata az esküvőnek. Itt aztán biztos, hogy mindenkinek könny szökik a szemébe! Fontos, hogy ezt a pár percet ne „fellépésként” és ne is kötelességként éljük meg, hanem ez is rólunk szóljon. Lehetünk nyugodtan személyesek, szubjektívek, sőt egy kicsit talán önzőek is. Elvégre ez a mi NAGY napunk.

A nyitótánc nem könnyű kérdés. Először is el kell döntenünk, hogy hagyományos, keringőt szeretnénk, vagy inkább valamilyen fiatalos, kicsit lazább tánc állna hozzánk közelebb. Amikor ezzel a lamentálással végeztünk, jöhet a következő. A zene. A zenével az egész nyitótánc hangulatát megírjuk. A választáshoz tehát a legelső szempont az legyen, hogy milyen hangulatot szeretnénk varázsolni. Romantikusat vagy vidámabbat?Esetleg mindegyikből jól jönne egy kicsi? A lehetőségek határtalanok.

A legfontosabb szempont: A RITMUS

Hiába táncolunk kedvenc zenénkre, ha képtelenek vagyunk vele tartani a lépést. Persze egy jó tánctanár bármire fantasztikus koreográfiát készít nekünk, de azért ez nem minden.

Zenekar vagy nem?

Fantasztikus hangulatot teremthet, ha a zenekar elkezd egy dalt, az ifjú pár pedig egyszer csak a „semmiből” táncra perdül. Meglepő is, szép is, a hangulata is utánozhatatlan, ráadásul hihetetlenül jó érzés élő zenére táncolni! A zenekartól azonban ne várjuk el a lehetetlent. Amennyiben az élő zene mellett döntünk, nem „keverhetjük” a zeneszámokat, valószínűleg be kell érnünk egyetlen dallal. Ez lehet akár a közös dalunk is.

Több zene, nagyobb hangulat

A legdivatosabb mostanában az esküvői „performance”. Videók százai keringenek a világhálón ötletesnél-ötletesebb nyitótáncokról, ahol a pár nem csak táncol, de egy történetet mesél el, hangulatokat elevenít meg, szó szerint szórakoztatja a közönségét. Ehhez egy több zeneszámból összevágott, jó minőségű mixre lesz szükségünk, amit egy hozzáértő precízen elkészít számunkra. A többi már a fantáziánkra van bízva. Nyugodtan hökkentsük meg a közönségünket!

Címkék: , , ,

Minden vélemény számít, szólj hozzá te is!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes!