Lívia | 2012.07.10. @ 11:24 | 0 hozzászólás

A spanyol focisa Andres Iniesta, akit az Európa-bajnoki cím megszerzése mellett a foci-Eb legjobb játékosává is választottak, hétvégén feleségül vette kedvesét, aki egyedi megjelenésével bizonyította a spanyolok rendkívüli stílusérzékét.

Elegáns és légies ruhája a 20-as éveket idézte, amelyet a független katalán tervezőnő, Teresa Helbig álmodott meg neki. Nem meglepő, hogy a menyasszonyi ruha divatot diktáló legnagyobb esküvői ruhagyártók -, mint a Pronovias vagy a Rosa Clara – szintén spanyolok.

A civilben stílustanácsadással foglalkozó menyasszony nem vallott kudarcot saját külsejét illetően sem: rendkívül egyedi, a 20-as éveket idéző légies csipke és tüll ruhát választott, hozzá passzoló fejkendővel és fátyollal. A ruha egy klasszikus, a jazz aranykorát idéző leomló, az alakot csak sejtető, nőies, egyenes vonalú, v-nyakú ruha. A fejdíszt hímzett virágok borítják és egy tüll fátyol egészíti ki. A menyasszonyi csokor közepes méretű, rózsaszín virágokkal. Az összeállítás rendkívül jó ízlésre vall és talán külön figyelemre méltó, hogy a menyasszony egyáltalán nem viselt ékszereket, így természetesen üde és fiatalos maradt a megjelenése. Hajviselete is a korszakot idéző, félhosszú fazon, ami különösen kiemelte bájos arcát. Vőlegénye, Iniesta is klasszikus zsakettben állt az oltár elé.

Még több kép az esküvőről.

Teresa Helbig katalán divattervezőnő neve nálunk nem ismert, több mint 10 éve tervez esküvői és estélyi ruhákat, hazájában számos díjat nyert haute couture kreációival. Stílusára a kifinomultság, a modern irányzatok ötvözése a profi szabással, a kézműves aprólékossággal kidolgozott részletek és a rendkívül elegáns szabás jellemző.

Címkék:

Minden vélemény számít, szólj hozzá te is!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes!