Lívia | 2016.01.14. @ 17:09 | 0 hozzászólás

Ha végre megvan, mit veszünk fel vendégként egy esküvőre, adódik a kérdés, hogy mit adjunk azokra a kisgyerekekre akik koszorúslányok vagy gyűrűhordozók lesznek, esetleg csak egyszerű résztvevői a számukra mesés kalandnak beillő eseményre? A legszebb outfiteket válogattuk össze nektek, amiket csak gyerekeknek találtunk.

Lányok

A klasszikus koszorúslányruhák fehérek és habos-babosak, ráerősítve a kislányok királylány álmára, hogy olyanok legyenek mint a menyasszony. A szülő feladata visszafogni a túlzásokat és megtartani a koszorúslány ruhát annak ami, és nem felnőttnek öltöztetni a kicsiket. A lányok lányoknak szépek, smink nélkül,  a maguk gyermeki bájával. Válasszunk nekik olyan ruhát ami kiemeli természetes szépségüket.

Lazább stílusú vidéki, vagy tengerparti esküvőre kicsit vehetjük bohémebbre a figurát, a nagy melegben játszani kényelmes lesz egy laza, hippis pamutruha, amit virágkoszorúval dobhatunk fel.

Színes ruhát is választhatunk a lányoknak, hiszen egy kék vagy rózsaszín ruha is különleges, ráadásul utóbbi a kis hercegnők kedvence is egyben, biztos nem utasítanak el egy olyan lehetőséget amikor ebben pompázhatnak.

Fiúk

A fiúknál még inkább igaz, hogy igyekezzünk őket kevésbé korlátozni a mozgásukban, csak a nagyon nyugodt gyerekre adjunk szmokingot, zakót, mellényt, alapvetően lazább, ing + hózentróger megoldást válasszunk. A srácokon jól mutat akár egy tornacipő is rövid nadrággal, ebben a korban nem mindig van ünneplő cipőjük ami épp rájuk is megy, kényelmes cipőjükben pedig egész nap kényelmesen mozoghatnak.

Elegánsabb, formális esküvőre pedig próbálkozhatunk a zakós vagy mellényes megoldással is, de ezt is dobjuk fel valami ötletes kiegészítővel, színes csokornyakkendővel vagy hózentrógerrel.

Címkék:

Minden vélemény számít, szólj hozzá te is!

Regisztrálj Facebook-al! Soha hem posztolunk a faladra
Viszont nem kell újabb jelszavakat megjegyezned. Gyors és kényelmes!